Kundeservice 75 55 77 66 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Truckcertifikat i Vejen

Vil du sikre din fremtid på arbejdsmarkedet og have mere i lønposen? Et truckcertifikat gør dig eftertragtet og giver dig mange muligheder for forskelligartet job indenfor transport og logistik.

Hos DEKRA uddanner i vi hver år mere end 30.000 kursister så de får styrket deres kompetencer og giver dem nye muligheder indenfor transportbranchen. 9 ud af 10 anbefaler os til en ven eller kollega. Skal vi også hjælpe dig?

Tag et truckcertifikat i Vejen på kun 7 dage. Undervisningen foregår både i vores moderne truck og som klasseundervisning. Du bliver fortrolig med at køre, optage og afsætte gods ligesom du under den teoretiske undervisning lærer om de risici, der er forbundet med at arbejde med maskinerne.

Stor efterspørgsel efter truckfører

Vi oplever stor efterspørgsel efter dette kursus og har derfor valgt at have holdstart hver uge i Vejen. Her bliver du en del af et inspirerende undervisningsmiljø hvor vi som uddannelsessted udelukkende uddanner indenfor transportbranchen.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon 70 60 65 00

Priser for ledige


Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig. Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Priser hvis du er i arbejde


Hvis du er job og ikke har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 882 kr.
Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde. Hvis du er i job og har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 6.497,08 kr.

AMU-mål:


AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.
Priser er gældende pr. 1.1.2020. Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

75 55 77 66