Kundeservice 75 55 77 66 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Opkvalificer dig med et hængekort på kun 20 dage

Vil du gerne udvide dit lastbilkørekort med et hængerkort? Så tager det kun 20 dage, før du også har ret til at køre med vogntog. I Sydjylland kan du tage et hængerkort i Vejen, Vejle og Rødekro. Vi tilbyder både dag- og aftenhold, så du kan finde et hold, der passer ind i din hverdag.

Hvorfor tage et hængerkort?

Der er mange gode grunde til at supplere lastbilkørekortet med et hængerkort. For det første får du med et hængerkort i hånden langt flere jobmuligheder, da mange vognmænd efterspørger chauffører, der kan køre med vogntog. For det andet får du bedre indtjeningsmuligheder.

Krav

Hvis du gerne vil tage et hængerkort kræver det, at du har et gyldigt lastbilkørekort, en godkendt lægeerklæring samt at du er fyldt 21 år. Hvis du er under 21 år, skal du kunne fremvise et gyldigt kørekort til lastbil samt et chaufføruddannelsesbevis.

Pris, hvis du er ledig

Når du er ledig, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal finansiere hængerkortet til dig. Hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage hængerkurset som en del af det forløb.

Vi gør opmærksom på at der kan forekomme egenbetaling i form af gebyrer.

Pris, hvis du er i arbejde

Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse koster et hængerkort 2.520 kr. Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr.

Har du en videregående uddannelse? Så koster hængerkortet 21.230,53 kr.

______________________________________________________________

AMU-mål 45114 Kørsel med vogntog, kategori C/E, 20 dage

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen (NB! Tager du et hængerkort i forlængelse af et lastbilkørekort, skal EU-Beviset kun betales en gang)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge.
  • 1 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf.

VALGFRIT! Tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk  

75 55 77 66