Find dit kursus her

Gaffeltruck

Vil du sikre din fremtid på arbejdsmarkedet og have mere i lønposen? Et truckcertifikat gør dig eftertragtet og giver dig mange muligheder for forskelligartet job indenfor transport og logistik.

Hos DEKRA uddanner i vi hver år mere end 30.000 kursister så de får styrket deres kompetencer og giver dem nye muligheder indenfor transportbranchen. 9 ud af 10 anbefaler os til en ven eller kollega. Skal vi også hjælpe dig?

Tag et truckcertifikat i Vejen på kun 7 dage. Undervisningen foregår både i vores moderne truck og som klasseundervisning. Du bliver fortrolig med at køre, optage og afsætte gods ligesom du under den teoretiske undervisning lærer om de risici, der er forbundet med at arbejde med maskinerne.

Helt nye gaffeltrucks

Fantastiske undervisere

Tæt på motorvejen

Stor efterspørgsel efter truckfører

Vi oplever stor efterspørgsel efter dette kursus og har derfor valgt at have holdstart hver uge i Vejen. Her bliver du en del af et inspirerende undervisningsmiljø hvor vi som uddannelsessted udelukkende uddanner indenfor transportbranchen.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon 70 60 65 00

Krav for at tage et truckcertifikat:

>  Du skal være fyldt 18 år.

>  Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig.

Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Kontakt os på 70 60 65 00, så hjælper vi dig gerne med at kontakte dit jobcenter eller a-kasse.

Information til Jobcentre og A-kasser

Den fulde pris for dette kursus er 6.935,87 kr. 

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

Hvis du er job koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 938 kr.

Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 911 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Har du spørgsmål til priserne? Så sidder vores kundecenter klar til at hjælpe dig på 70 60 65 00.

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.