Kundeservice 75 55 77 66 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


EU bevis

At tage et EU bevis som chauffør er lovpligtigt og skal gentages hvert femte år. Vil du have det optimale ud af dit kursus, er du kommet til rette sted. Hos DEKRA i Sydjylland står vi nemlig klar med dygtige undervisere og altid opdateret undervisningsmateriale. På dit kursus hos os sørger vi for at klæde dig godt på til din hverdag som chauffør, og du får en masse nye redskaber og viden med hjem, som du kan bruge direkte i dit arbejde.

Tag dit EU bevis her. Se datoer og steder for kommende hold Lastbil og Bus

Kurser tæt på dig – både hverdag og weekend

DEKRA er til stede med kurser i hele regionen, når det gælder dit fremtidige EU bevis eller ny certificering af et tidligere bevis. Vi har nemlig kurser i både Vejen, Vejle og Rødekro. På den måde kan vi bedst muligt være tæt på dig og gøre det fleksibelt og nemt for dig at tage dit kursus hos os. Endvidere udbyder vi kurset både i hverdagen som dagshold og i weekenden. På den måde kan du finde den lokation og det tidspunkt, som passer dig og din hverdag bedst.

Hvert år har vi hos DEKRA 35.000 kursister. Det betyder, at vi har stor erfaring, og tilfredsheden er da også stor. 9 ud af 10 kursister er så glade for DEKRA, at de gerne vil anbefale os til andre. Vores engagerede undervisere har en stor andel i denne tilfredshed, og vi er derfor sikre på, at også du vil finde vores kurser spændende og lærerige.

Garantikurser for din skyld

Hvis du vælger at tage dit EU bevis hos DEKRA i enten Vejen, Vejle eller Rødekro, kan du være sikker på, at det hold, du tilmelder dig, vil blive afholdt. Vi udbyder nemlig kurser med garanti for opstart. På den måde kan du være sikker på, at du kan starte på det hold, som du gerne vil – en stor fordel, når efteruddannelse skal planlægges ind i en etableret hverdag.

Arbejder du for en vognmand, vil det også være en stor fordel i jeres planlægning af dit EU bevis. Din chef kan nemlig være sikker på, at du kommer tilbage på arbejde på det aftalte tidspunkt. Endda med nye redskaber i den mentale rygsæk og opdateret på den nyeste udvikling i branchen.

Tilmeld dig allerede i dag

For alle lastbil- og buschauffører er det lovpligtigt at tage efteruddannelse á fem dages varighed hvert femte år. Dette krav opfyldes, hvis du tager dit EU bevis hos DEKRA. Du kan tilmelde dig allerede i dag via vores hjemmeside.

Kurset består af en række forskellige moduler og varer i alt fem dage. Der er både obligatoriske moduler og valgfrie moduler, hvilket betyder, at nogle af modulerne kan variere fra kursus til kursus. Den obligatoriske del af EU-Efteruddannelse for godschauffører varer tre dage. Herefter vil du have to dages undervisning i et valgfag. Det kan for eksempel være Køreteknik – vanskelige trafikale situationer, Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører eller Sikker adfærd – nul arbejdsulykker. Du er mere end velkommen til at kontakte os hos DEKRA, hvis du vil høre mere om indholdet af de forskellige moduler.

Hos DEKRA koster det kr. 126 pr. kursusdag at tage et EU bevis. Din samlede kursuspris er derfor kr. 630. Derudover skal du betale et gebyr til Trafikstyrelsen på kr. 180 for selve beviset. Det er en betingelse for udstedelse af dit EU bevis, at du har enten gyldigt lastbil- eller buskørekort.


  • AMU-mål 48660 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 42851 Sikker adfærd - nul arbejdsulykker, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 48616 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 2 dg, 252 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. (til Trafikstyrelsen).

NB! Det er en betingelse for at udstede et EU-Bevis, at du har gyldigt kørekort til lastbil. EU-Beviset skal medbringes under kørslen og på forlangende forevises for politiet. Du kan få bøde, hvis EU-Beviset ikke medbringes under kørsel.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

75 55 77 66