Kundeservice 75 55 77 66 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Se et udpluk af vores tilfredse kunder

Broager Frivillige Brandværn driver 30 frivillige ildsjæle med høj professionalitet den lille lokale brandstation i Broager. For at være fleksibel er det vigtigt, at så mange brandfolk som muligt kan manøvrere de store brandbiler.

"Fra første dag kombinerede DEKRA køreteori med køreteknik i lastbilerne. Det er fedt, for vi elsker allermest at køre, og vi har nok svært ved at sidde stille på en stol efter en lang arbejdsdag. Vi valgte at samarbejde med DEKRA, fordi vi kunne få både stort EU kørekort og kørekort til anhænger til samme pris som hos en anden kørelærer. Dygtige kørelærere hos DEKRA formåede at fange os og gøre kurset både interessant og lærerigt fra dag ét.”

Ole Nielsen
Brandkaptajn

Et højt serviceniveau og veludannede taxichauffører er afgørende for TAXA 4x35 Koldings succes. Det fortæller Connie Fuglsang, der har kørt taxi i mere end 14 år og samarbejdet med DEKRA næsten lige så længe.

"DEKRA er dygtige til at lytte til os. Har vi et spørgsmål, finder de hurtigt svaret. De er engagerede og har fingeren på pulsen. Med en fin fornemmelse for vores behov, høj fleksibilitet og en proaktiv indsats, hvor de kontakter os, er vi 100 % trygge i samarbejdet med DEKRA.”

Connie Fuglsang
Vognmand og taxachauffør

Bruun & Nielsen har siden 2006 været inde i en sund udvikling. I dag tæller vognparken 34 lastbiler, der kører i døgndrift alle årets dage. Det kræver et stort antal uddannede og dygtige chauffører, og vognmandsvirksomheden
er konstant på forkant med at uddanne nye chauffører og efteruddanne de rutinerede. Det fortæller indehaver og direktør i Bruun & Nielsen, Birger Nielsen.

"Kvaliteten i DEKRA’s kurser er på et højt niveau. Lærerne er dygtige til at gøre kurset levende. De er inde i reglerne. Er de i tvivl, undersøger de reglerne i pausen og kommer tilbage med et kvalificeret svar. Vores chauffører vender altid positive tilbage fra et kursus hos DEKRA. De fortæller, at de har fået skærpet deres viden og trænet de farlige situationer, vi heldigvis sjældent kommer ud for i trafikken.”

Birger Nielsen
Indehaver og direktør

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

 

Navn *
Telefon *