Kundeservice 75 55 77 66 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Taxikørekort

Vil du gerne køre taxi, så er DEKRA i Sydjylland det rette sted at tage dit taxikørekort. Vi udbyder nemlig kurset i både Vejen og Odense – vi dækker dermed hele regionen og er sikre på, at du hos os kan finde et kursus, som passer ind i netop din hverdag. Kurset udbydes som dagshold, og vi har hele tiden opstart af nye kurser. Det betyder, at der ikke er nogen ventetid for dig, og du kan derfor starte, når du har lyst og mulighed.

Se hvor og hvornår du kan starte - tilmeld dig her

Din garanti for et godt kursus

Som taxichauffør har du givet dit eget kontor fire hjul, og der er stor frihed og stort ansvar forbundet med jobbet. Hos DEKRA underviser vi blandt andet i energirigtig kørsel, konflikthåndtering og kundeservice, når du tager dit kørekort til taxi. Det betyder, at du bliver klædt på med de bedst mulige kompetencer til dit videre arbejdsliv som taxichauffør.

At køre taxi handler nemlig ikke blot om at køre taxien. Dine passagerer skal du også kunne håndtere på en god måde, og du har ansvaret for, at de kommer sikkert frem. Både det køretekniske og det menneskelige står de dygtige og engagerede undervisere i DEKRA klar til at lære dig. Som nævnt har vi opstart af kurser med meget korte mellemrum. Du har derfor mulighed for at finde et kursus, der passer dig både tidsmæssigt og geografisk. Vores kurser udbydes jo som nævnt to steder i regionen.

Vælg din egen vej

Når du har taget dit taxikørekort, kan du køre med op til otte passagerer i personbil (maksimalt 3500 kg). Det betyder, at du kan vælge at køre almindelig taxikørsel, men også limousine. Det åbner op for nye veje og giver dig mulighed for at køre i forskellige sammenhænge.

Hvad end du vælger som din vej frem, har du også mulighed for at bygge ovenpå dit kørekort med forskellig efteruddannelse. Hos DEKRA udbyder vi blandt andet et BAB kursus. Det giver dig mulighed for at køre med bevægelseshæmmede passagerer (FlexTrafik). Det kan både dreje sig om syge, ældre og handicappede, som er afhængige af transport for at komme omkring.

Et kursus for dig

For at tage taxikørekort skal du være fyldt 21 år samt have kørekort til almindelig bil. Dit syn skal være tilstrækkeligt (dette kan være med briller/kontaktlinser). Det betyder, at du maks. må havde 0,8 på dit bedste øje samt 0,5 på dit dårligste. Endvidere må du ikke have dobbeltsyn eller bevidsthedsforstyrrende sygdomme. Er du tidligere straffet, kan det være en hindring. Borgerservice afgører dette i behandlingen af din ansøgning om taxikørekort (Taxinævnet i Region Hovedstaden).

Opfylder du ovenstående kriterier, er vores dygtige undervisere klar til at tage i mod dig på et af vores næste kurser. 9 ud af 10 af vores kursister er så tilfredse med vores kurser og undervisere, at de vil anbefale det til andre. Vi håber, at du bliver lige så tilfreds. Hvert år har DEKRA omkring 35.000 kursister.

Kurset varer i alt 25 dage. Det koster kr. 2.700 plus diverse gebyrer. Som ledig har du mulighed for at tage taxikørekortet uden egenbetaling. Har du spørgsmål vedrørende vores kursus, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej.


  • AMU-mål 46927 Personbefordring med taxi, 25 dage, 2.700 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • 1 x Førerbevis á ca. 600 kr. (til egen kommune/borgerservice)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2017

75 55 77 66

Spørgsmål?

Indtast navn og telefon nr. Så kontakter vi dig!

 

Navn *
Telefon *